Wat lekker is, hoeft niet van ver te komen.

De streekproductenwinkel wil niets liever dan jou al het lekkers van Nederlandse bodem laten ontdekken. Eerlijke producten die op een kleinschalige en traditionele manier worden vervaardigd en verwerkt door echte vakmensen met passie voor hun beroep.

Over Evert

Ergens is het mooi dat de makers van streekproducten vaak verstopt zitten op het platteland, in oude graanschuren en in boerderijen. Streekproductenwinkel vormt een platform waar jij eenvoudig kennismaakt met deze topleveranciers en hun bijzondere producten.

Lekkerbek, avonturier en Limburger in hart en nieren, Evert Hartman, is de trotse oprichter en eigenaar van de streekproductenwinkel. Hij gooide het roer om, volgde zijn droom en bracht al het moois en lekkers dat je tegenkomt op deze website samen.

Duurzaamheid

Net als voor onze leveranciers, is duurzaamheid ook belangrijk voor de streekproductenwinkel. Zo zijn we sociaal duurzaam bezig, doordat we de bestellingen laten inpakken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast kijken we naar duurzame verpakkingsmaterialen en vervoersmogelijkheden. De weg naar verduurzaming gaat altijd verder.

De favorieten

Voor deze streekproducten mag je Evert ’s nachts wakker maken:

  • Appelsap van de Bemelerhof
  • Olijfolie van PuurOlijf
  • Knapkoeken van Bakkerij Aroma

Wist je dat…

… de streekproductenwinkel, speciaal vanwege Everts afkomst, een ‘Welkom in Limburg’-pakket heeft samengesteld? Dit is natuurlijk hét ideale cadeau voor iedereen die Limburg komt bezoeken of er (tijdelijk) komt wonen. Zo ben je in één klap Limgeburgerd;)