Zonneveld 1966

Stein | In de gezelligste slijterij van het Zuiden word je verrast door een breed assortiment aangevuld met vakkundig advies.

Dé slijterij van het Limburgse Stein en omstreken biedt een mooi assortiment wijnen, bieren en gedestilleerde dranken zoals cognac en likeur. Zoals de naam al zegt begon de slijterij in 1966 aan een roerige toekomst die wel nog altijd springlevend is. Inmiddels is de winkel een begrip in de regio en komt men graag voor een mooie fles wijn, goed advies en een gezellig praatje naar de winkel. Ook voor lokale specialiteiten zoals speciaalbieren uit de regio vinden mensen hun weg naar Zonneveld 1966.

De perfecte fles voor elke gelegenheid
De drankwinkel is sinds 2013 in handen van vinoloog Luuk Vermeulen. Als ware liefhebber van allerlei soorten drank kan hij zijn passie voor het vak nu delen met zijn klanten en dat doet hij graag. Om ze goed van dienst te zijn, is hij in het bezit van een slijtersvakdiploma, studeerde hij vinologie aan de Wijnacademie en deed hij veel horeca-ervaring op in binnen- en buitenland. Het is zijn uitdaging om voor elke klant de perfecte fles te vinden voor elke gelegenheid.

Luuk is altijd bezig om het assortiment aantrekkelijk te houden voor zijn klanten. Zo houdt hij niet alleen de laatste ontwikkelingen nauw in de gaten, maar is hij zelf ook erg creatief in het bedenken van nieuwe concepten om zijn klanten kennis te laten maken met allerlei dranken. Zo biedt Luuk zogenaamde tasting tubes aan: kleine proefbuisjes waar genoeg inzit om een beeld te krijgen van een bepaalde drank, zonder dat je meteen de hele (soms dure) fles hoeft te kopen. Met meerdere tasting tubes kun je zelf een leuke proeverij organiseren of stel je een origineel cadeau samen voor een echte wijnkenner.

Smaken verschillen
Proeven is belangrijk, want smaken verschillen en je weet nooit wat iemands persoonlijke voorkeur op dat moment is. Zeker bij wijnen en gedestilleerde dranken is dat het geval, omdat de smaken zo complex zijn. De één proeft er iets bepaalds in en de ander heel iets anders. Daarom staat er bij Zonneveld ook altijd een leuke selectie van wijn en gedistilleerd open om te proeven.


Producten van Zonneveld 1966

poster1