Keurslager Gaston Eidams

Stein | Slager Gaston Eidams staat graag zelf in zijn slagerskeuken om zijn klanten te verwennen met heerlijke eigen vleescreaties.

In het hartje van het Limburgse Stein ligt een ambachtelijke keurslagerij met een geheel eigen karakter. Achter de toonbank staat Gaston Eidams, slager en vleeskenner in hart en nieren. Gaston heeft altijd oog voor zijn klanten, die hij zoveel mogelijk verwent met allerlei soorten vlees, luxe vlees, kant-en-klare gemaksproducten en ook met zijn geheel eigen creaties. Dat doet hij niet geheel onverdienstelijk, want zijn bijzondere vleesproducten vallen ook nog eens geregeld in de prijzen.

Het slagersvak was al vroeg een bewuste keuze voor Gaston. Tot op de dag van vandaag voert hij zijn afwisselende taken nog steeds met veel passie uit: allerlei vleesbereidingen verzorgen, nieuwe recepturen ontwikkelen, klanten helpen. Eerst deed hij dit vanuit een andere slagerij en traiteur in Hoensbroek, nu vanuit zijn eigen keurslagerij in Stein. Hij koos voor de formule van de Keurslager, zodat hij zijn klanten een breed assortiment kan aanbieden. Dit kan hij naar believen uitbreiden met lokale specialiteiten en met zijn eigen creaties. Zo is er altijd een verassend en luxe assortiment vleesspecialiteiten te krijgen bij de slagerij in Stein.

Bijzonder vlees
Gaston hecht veel waarde aan vlees van de hoogste kwaliteit. Zo biedt hij ook bijzondere vleessoorten aan zoals bijvoorbeeld dat van de Belgische dikbilkoe. Dit botermalse stukje rundvlees van Belgische bodem is één van de speciale vleessoorten waarmee Gaston zich in zijn keurslagerij onderscheidt. Ook maakt hij creaties volgens zelfontwikkelde receptuur, zoals zijn eigen ‘Eidammertje’.

Het vakmanschap van Gaston en zijn passie voor kwaliteitsvlees brengt hij graag over op zijn klanten. Dat doet hij niet alleen door het waarborgen van een breed en luxe assortiment vleessoorten, maar ook door een stukje gemak aan te bieden. Er zijn volop versbereide kant-en-klare vleesproducten die zo aan de maaltijd kunnen worden toegevoegd of een maaltijd op zich vormen. Producten die de klanten van Gaston bijzonder kunnen waarderen zijn zijn spareribs, salade van het huis, huisgemaakte eiersalade, Quiche Lorraine en zijn beroemde erwtensoep.


Producten van Keurslager Gaston Eidams

poster1