Firma Bruis

Erichem | Centraal gelegen in het mooie Betuwse landschap - te midden van Glasstad Leerdam, Fruitig Geldermalsen en Oranjestad Buren - vindt u de wijngaarden van de Firma Bruis.

Centraal gelegen in het mooie Betuwse landschap – te midden van Glasstad Leerdam, Fruitig Geldermalsen en Oranjestad Buren – vindt u onze wijngaarden. Na jarenlange ervaring in de akkerbouw besloten wij in 2004 dat de toekomst in de wijnbouw zou zitten. Tijdens de opstart hebben we veel geĆ«xperimenteerd met verschillende druivenrassen, door uit te zoeken welke druiven het meest geschikt waren voor het klimaat en de kalkrijke rivierklei in de Betuwe. Het Betuws Wijndomein is uitgegroeid tot een volwassen wijngaard van 6 hectare met in totaal meer dan 16.000 wijnstokken.

 

Hoogwaardige kwaliteit

Vanaf de start werkt het Betuws Wijndomein ambachtelijk en duurzaam, met respect voor mens en dier. Met behulp van druivenrassen, die geschikt zijn gemaakt voor het Nederlandse klimaat, worden kwalitatief hoogwaardige wijnen voortgebracht. Reeds vanaf het begin heft het Betwus Wijndomein zowel nationaal als ook internationaal op diverse concoursen medailles weten te behalen met hun wijnen. Een resultaat om trots op te zijn!

 


Producten van Firma Bruis

poster1