De Auw Stoof confits

Schimmert | De Limburgse chef-kok Rogé Offermans stopt zijn culinaire passie in potjes. Proef zijn smaakvolle creaties gemaakt van producten uit de streek.

Een culinair begrip in Limburg: De Auw Stoof in Schimmert. De Limburgse chef-kok Rogé Offermans is gepassioneerd door het traditionele inmaken van allerlei groenten en fruit. Voor zijn delicatessenzaak De Auw Stoof vult hij heel wat weckpotjes met zijn creatieve recepturen.

Het vastleggen van de perfecte smaak
Tijdens een niet onverdienstelijke carrière in enkele Limburgse toprestaurants werkte Rogé met de meest exclusieve ingrediënten. Het creëren van een perfecte, uitgebalanceerde smaak is voor hem nog steeds een grote passie die hij telkens vastlegt in zijn ingemaakte delicatessen. Hij wil de oorspronkelijke smaken van fruit en groenten behouden door ze te wecken.

Bij De Auw Stoof wordt er alleen gewerkt met producten van topkwaliteit. Deze komen vooral uit de streek, dat wil zeggen Nederlands én Belgisch Limburg. Het geheim is misschien wel de inmaaktechniek die door De Auw Stoof zelf is ontwikkeld op basis van ouderwetse technieken. Deze techniek om de smaken optimaal te behouden is dan ook een gedeponeerd procedé.

Normaal wordt bijzonder
In de keukens van de Auw Stoof worden de normaalste ingrediënten bijzonder. Augurken, tomaten, appels, frambozen… Rogé geeft er altijd een culinaire draai aan, zodat de smaak van de vrucht zo goed mogelijk uitkomt. Tomaat-dragoncompote of een heerlijke mosterd-hazelnootdressing? De producten van De Auw Stoof zijn van de allerhoogste kwaliteit en daarom zijn ze zowel geliefd bij de gepassioneerde thuiskok als in de professionele horecakeuken.

Bij De Auw Stoof ben je niet alleen welkom om te neuzen tussen al die heerlijke delicatessen, je kunt er ook zelf aan de slag in de kookstudio waar je kooklessen krijgt van Rogé zelf. Zo kun je zijn vakmanschap bewonderen en je eigen kookkunsten verder ontwikkelen. Naast de productie van echte Limburgse streekproducten en de kookstudio, houdt De Auw Stoof er ook nog een luxe cateringservice op na.


Producten van De Auw Stoof confits

poster1