Eva Chocolade

Brunssum | In het kleine chocolade-atelier van moeder Gerjo en dochter Eva (14) wordt alles nog met de hand gemaakt.

In het kleine chocolade-atelier van moeder Gerjo en dochter Eva (14) worden de mooiste chocoladecreaties gemaakt op één voorwaarde: het is allemaal handwerk. Gerjo wilde graag wat meer tijd doorbrengen met haar dochter en zo is Eva-Chocolate ontstaan. Samen hebben ze inmiddels zoveel vakkennis opgedaan en professionele apparatuur aangeschaft dat ze een mooi en gevarieerd assortiment kunnen aanbieden. De bedrijfsfilosofie: ‘zo lang het leuk is, gaan we door’ laat blijken dat ze er erg veel plezier in hebben, want moeder en dochter maken nu al een aantal jaren allerlei handgemaakte chocoladeproducten voor de liefhebber die hen weet te vinden.

Alles behalve standaard
Een aantal jaren geleden begonnen Gerjo en Eva met het maken van chocoladewafeltjes. Dat was niet alleen leuk om te doen, maar dat smaakte ook naar meer. Inmiddels maken ze samen al heel wat andere chocoladecreaties, tot nu aan creativiteit geen gebrek. Elk seizoen brengt Eva-Chocolate nieuwe en ook vernieuwende producten op de markt, dus zeker niet alleen standaard paaseitjes of kerstkransjes. Het assortiment verandert met de creativiteit van het chocoladeduo mee.

De chocolade uit het Brunssumse chocolade-atelier is altijd van een constante kwaliteit, omdat Gerjo en Eva er bewust voor hebben gekozen om met de Belgische Callebaut chocolade als basis te werken. Al meer dan 100 jaar roosteren zij cacaobonen in het hartje van België en werken uitsluitend met cacaobonen van een eerlijke en duurzame herkomst. De chocoladebasis verwerken Gerjo en Eva tot de allerleukste chocoladeproducten: heerlijk om zelf van te snoepen, maar ook erg leuk om cadeau te geven. Juist voor dat laatste staat Eva-Chocolate bekend.

Chococadeau
Het motto van Gerjo en Eva: zeg het met wat zoets! Samen maken ze chocoladetabletten met jouw persoonlijke boodschap. Zo kun je iemand welkom heten, een mooie verjaardag wensen of iets heel anders, net wat jij aan de gelukkige ontvanger wilt zeggen. Aangezien Gerjo en Eva alles leveren op maatwerk zorgen ze ook dat jouw persoonlijke boodschap met liefde tevoorschijn komt op een tablet chocolade.


Producten van Eva Chocolade

poster1